ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği-Adanaspor maçını yönetecek hakem açıklandı

Gençlerbirliği-Adanaspor maçını yönetecek hakem açıklandı

Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetler ile küllerinden doğan Gençlerbirliği ligi milli aranın ardından oynadığı ilk karşılaşmada da kazanan taraf olmuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği-Adanaspor maçını yönetecek hakem açıklandı

İnişli çıkışlı performans sürecinin ardından özellikle son haftalarda peş peşe olumlu sonuçlar alan Başkent ekibi ligde iddialı bir ekip olduğunu gözler önüne sermişti. Son 3 maçını da kazanan Gençlerbirliği seriyi devam ettirmek için çalışmalara başladı.

ADANASPOR İLE OYNANACAK MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde ligin son haftalardaki en formda takımlarından olan Gençlerbirliği son 3 maçta 8 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü. Topladığı 9 puanın ardından 8. sırada yer alan Gençlerbirliği üst üste 4. galibiyetini almak ve Play-Off potasına girmek için çalışmalara başladı.

Ligin 29. haftasında evinde Adanaspor ile 7 Nisan Pazar günü karşılaşacak olan Gençlerbirliği çalışmalarını sürdürürken TFF tarafından mücadeleyi yönetecek hakemin belli olduğu bilgisi geldi. Alınan bilgiye göre Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maçın hakemi Süleyman Bahadır oldu.

Bahadır'ın yardımcılıklarını Mehmet Sıraç Akpınar ve Güner Mumcu Taştan yaPacak. Maçın 4. hakemi ise  Levent Gümüşdere oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ HAVAYI YAKALADI

Play-Off sırasındaki takımlar ile arasında sadece 1 puan olan Gençlerbirliği'nde takım oyuncuları arasında morallerin yüksek olduğu gözlemlendi. Teknik Direktör Kaloğlu'da takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını ve üst lige yükselme hedeflerinin sürdüğünü sölemişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı