ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Aktepe'de Bandırmaspor'u konuk ediyor

Gençlerbirliği Aktepe'de Bandırmaspor'u konuk ediyor

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği play-off hatını yakından ilgilendiren maçta Aktepe Stadyumu'nda Teksüt Bandırmaspor'u konuk edecek.
Gençlerbirliği Aktepe'de Bandırmaspor'u konuk ediyor

Trendyol 1. Lig'de 23. hafta heyecanı bugün oynanacak tek maç ile sona erecek. Süper Lig'e çıkmak için play-off mücadelesi veren Ankara ekibi Gençlerbirliği ile Balıkesir temsilcisi Teksüt Bandırmaspor karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Eryaman Stadyumu ile ilgili aldığı karardan dolayı Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği ev sahibi olduğu Teksüt Bandırmaspor maçını Ankara Keçiörengücü'nün evi olan Aktepe Stadyumu'nda oynayacak.

Gençlerbirliği ile Teksüt Bandırmaspor arasında oynanacak önemli mücadelede hakem Alpaslan Şen düdük çalacak. Şen'in yardımcı hakemliğini Özgür Ertem ve Barış Çiçeksoyu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer olacak.

PLAY - OFF'UN DOĞRUDAN İLGİLENDİREN MÜCADELE

Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği oynadığı 22 maçta aldığı 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda 32 puan toplayarak 9. sırada bulunuyor. Teksüt Bandırmaspor ise 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 33 puan ile 8. basamakta bulunuyor. Play - off hatının son sıradaki temsilcisi Boluspor'un 36 puan ile kapattığı haftayı kazanarak değerlendirmek isteyen iki ekip için de karşılaşma büyük önem taşıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TCMB'nin faiz kararı için gözler perşembeye çevrildi!

TCMB'nin faiz kararı için gözler perşembeye çevrildi!