ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Altay deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor

Gençlerbirliği Altay deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği deplasman İzmir ekibi Altay ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar rakibini mağlup ederek 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.
Gençlerbirliği Altay deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor

Trendyol 1. Lig'de 26. hafta heyecanı oynanan tek karşılaşma ile başladı. Heyecan 9 Mart Cumartesi (Bugün), 10 Mart Pazar (Yarın) ve 11 Mart Pazartesi günü oynanacak mücadelelerle devam edecek.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ise yarın sahne alacak. Ankara'nın kırmızı-siyahlı ekibi İzmir ekibi Altay ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Zorlu mücadelede hakem Raşit Yorgancılar düdük çalacak. Yorgancılar'ın yardımcı hakemliğini Arif Dilmeç ve Ferhat Çağlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Akdağ olacak.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de oynadığı 28 maçta aldığı 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 33 puan topladı ve 9. basamakta bulunuyor. 

Ev sahibi ekip Altay ise ligde zor günler geçiriyor. İzmir'in köklü ekibi 25 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 17 mağlubiyet soncunda 14 puan topladı ve 17. basamakta yer alıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ 6 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Ankara'nın kırmızı-siyahlı ekibi Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 6 maçtır galip gelemiyor. Play-off potasına yeniden yaklaşmak isteyen kırmızı-siyahlılar Altay'ı mağlup ederek nefes almak istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TESK Başkanı Palandöken'den ekmek israfı açıklaması! Her gün 6 milyon...

TESK Başkanı Palandöken'den ekmek israfı açıklaması! Her gün 6 milyon...