ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Altay maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği Altay maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
Gençlerbirliği Altay maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda İzmir ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek. Türkiye'nin iki köklü ekibinin karşı karşıya geleceği mücadele 10 Mart Pazar (Yarın) saat 16.00'da başlayacak.  Ankara'nın kırmızı-siyahlı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamlayacak.

TAKTİK ÇALIŞMASI İLE GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Isınma koşusu ile başlayan antrenmanı futbolcular koordinasyon çalışması ile sürdürdü. Daha sonra oyuncular 5’e 2 top kapma geçerken antrenman taktik çalışması ve duran top organizasyonları ile noktalandı.

KIRMIZI - SİYAHLILAR 3 EKSİKLE İZMİR'E GİDİYOR

Altay maçı hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlılar bugün hava yolu ile maçın oynanacağı şehir olan İzmir’e gidecek. Gençlerbirliği'nde cezalı oyuncu bulunmuyor. Fakat sakatlıkları nedeni ile tedavisi devam eden Abdullah Durak, Mustapha Yatabare ve Shaocong Wu  maç kadrosunda yer almıyor. 

GENÇLER'DE HEDEF KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEK

Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda Altay ile yarın karşı karşıya gelecek Gençlerbirliği sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor. Ankara ekibi 6 maçlık galibiyet özlemine de son vererek play-off iddiasını da sürdürmeyi amaçlıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca Ankaralıya et ve kıyma müjdesi! Paranız cebinizde kalacak

Milyonlarca Ankaralıya et ve kıyma müjdesi! Paranız cebinizde kalacak