ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Antalya kampını bugün noktalıyor

Gençlerbirliği Antalya kampını bugün noktalıyor

Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği bugün Antalya kampını yapacağı hazırlık maçı ile tamamlayıp Ankara'ya dönecek.
Gençlerbirliği Antalya kampını bugün noktalıyor

Gençlerbirliği 23 Aralık 2023'te evinde Tuzlaspor ile oynadığı Trendyol 1. Lig 17. hafta maçıyla ilk yarıyı tamamlamış ve bir hafta izine ayrılmıştı. İznin ardından takım kamp yapmak üzere Antalya Belek'e devre arası kampını yapmak üzere gitmişti. 1 Ocak'ta Antalya'ya gelen kırmızı - siyahlılar 2 Ocak'tan beri Trendyol 1. Lig'in ikinci yarısı için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde bir haftalık kamptaki günlerin büyük bölümü çift idman ile geçildi. Kırmızı - siyahlılar kampta güç depoladı, taktik çalıştı.

DİNAMO BÜKREŞ MAÇI İLE KAMP TAMAMLANIYOR

Kamp 9 Ocak Pazar (Bugün) saat 13.30'da Romanya ekibi Dinamo Bükreş ile yapacağı hazırlık maçı ile tamamlayacak. Antalya kampında iki hazırlık maçı yapmış olan Gençlerbirliği ilk maçta Almanya'nın FC Kaiserslautern takımı ile karşı karşıya geldi. Ankara'nın kırmızı - beyazlı ekibi yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktığı mücadelede rakibine 4-1'lik skorla mağlup oldu.

Bugün ki hazırlık maçının ardından Ankara'ya dönecek olan kırmızı - siyahlılar, Trendyol 1. Lig'de ikinci yarının ilk hazırlık maçı olan Ümraniyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarına devam edecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş arayanlara çare olmaya devam ediyor!

Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş arayanlara çare olmaya devam ediyor!