ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Bandırmaspor'a tek golle yenildi! Galibiyet hasreti 4 maça çıktı

Gençlerbirliği Bandırmaspor'a tek golle yenildi! Galibiyet hasreti 4 maça çıktı

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği konuk ettiği Teksüt Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldu ve Ankara ekibinin galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.
Gençlerbirliği Bandırmaspor'a tek golle yenildi! Galibiyet hasreti 4 maça çıktı

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği ile Teksüt Bandırmaspor, Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Play-off'u yakından ilgilendiren mücadelede Gençlerbirliği rakibine 45. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup oldu.

Kırmızı-siyahlıların, Bandırmaspor karşısında aldığı mağlubiyet ile galibiyet hasreti 4'e yükseldi.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

Karşılaşmada 15 dakika geride kalırken Gençlerbirliği'nin bir kaç pozisyonu dışında maç orta alan mücadelesi şeklinde geçti.

27. dakikada Gençlerbirliği penaltı bekledi. Sağdan yapılan ortada ceza sahası içerisinde Melih Bostan vurmak istedi savunma çarpan topta Gençlerbirliği oyuncuları elle oynama gerekçesi ile penaltı bekledi. Karşılaşmanın hakemi Alpaslan Şen devam dedi, Gençlerbirliği oyuncuları yoğun itirazda bulunurken Rahman Buğra Çağıran sarı kart gördü.

45. dakikada Bandırmaspor Metehan Mimaroğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Gençlerbirliği yarı sahasında Jimmy Durmaz topla çıkarken arkadan Mehmet Özcan geldi ve topu çalarak Metehan ile oynadı. Önü bomboş sağ ayağı ile vuran Metehan vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Bandırmaspor'un topu direkten döndü. Dakikalar 55'i gösterirken yayın üzerindeki Metehan ceza sahası sağ çaprazındaki Rahmetullah ile oynadı. Rahmetullah sağ ayağı ile yerden uzak köşeye vurdu, direğe çarpan top kornere gitti.

Gençlerbirliği etkili geldi. İkinci yarının başında oyuna giren Özgür Çek'in ortasında ceza sahasında kafayı vuran Yatabare'nin topu kaleci Zafer'de kaldı.

71. dakikada Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Ertuğrul diğer kale önüne gönderdiği topa Kayode'nin vuruşu direğin içerisinden oyun alanına geri döndü.

90+3. dakikada Oltan'ın indirdiği topa ceza sahası içerisinde Laura vurdu top yandan dışarı giderken bu sırada yardımcı hakemin ofsayt bayrağı da havadaydı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde Gençlerbirliği'nin gol girişimleri olsa da gol sesi çıkmadı ve Bandırmaspor maçı 1-0 kazanmayı bildi.

Tahsin KEMER / Gurbetelli YALÇIN - Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?

Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var?