ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: Dimdik Ayaktayız

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: Dimdik Ayaktayız

Trendyol 1. Lig'de üst lige çıkma hedefini son haftalara kadar taşıyan Başkent ekibinden önemli bir açıklama geldi. Kulübün başkanı Sungur camiaya birlik ve beraberlik mesajı verdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: Dimdik Ayaktayız

Ligde son 3 maça girilirken Gençlerbirliği 47 puanla 8. sırada yer alıyor. Trendyol Süper Lig'e gidecek 3. takımın belli olacağı Play-Off aşamasına gitmesi için ligi en kötü senaryoda 7. sırada bitirmesi gerekiyor. Bu hedefine çok yaklaşan başkent ekibinin bir üst sıradaki Bandırmaspor ile puanları eşit durumda. 7.sırada yer alan Bandırmaspor averajla Gençlerbirliği'nin üstünde yer alıyor. 

“KUPAYI BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ”

Tamamen hedefine odaklanan Gençlerbirliği cephesinden bugün önemli bir açıklama geldi. Kulübün Başkanı Osman Sungur tarafından yapılan açıklamada kendilerine sabote yapıldığı iddia edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama metninde yönetim olarak hayallerinin Süper Lig'e çıkmak olduğundan bahsedildi. Başkan Sungur'un açıklamasında “Dimdik ayaktayız” şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği resmi hesaplarından yayınlanan açıklama metni şu şekilde oldu;

"Çok Değerli Gençlerbirliği Camiası ve Değerli Taraftarlarımız,
Biz, çok büyük bir Aileyiz! Her organımız büyük değerdir. Ben ve yönetim kurulu üyelerim bir bütün olarak tek hayalimiz, süper lige çıkmaktır. Bu konuda maddi manevi tüm aksiyonları yapıyoruz. Bizleri yıpratmak isteyenler, başarıları ve yaptığımız büyük projeleri sabote etmeye çalışan kişi ya da kişilere prim vermeyin! Dimdik ayaktayız, süper ligde olacağız ve kupayı birlikte kaldıracağız"

GÖZLER  İZMİR'DE OYNANACAK MAÇA ÇEVRİLDİ

Üst lig hedefine çok yaklaşan kırmızı-siyahlıların bu haftaki rakibi ise ligin 2. sırasında yer alan ve üst lige yükselen 2. takım olması kuvvetle muhtemel olan Göztepe oldu. İzmir'de oynanacak mücadele 28 Nisan günü saat 16:00'da başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
31 Mart seçim sandık görevli ücreti ne zaman, hangi bankaya yatacak?

31 Mart seçim sandık görevli ücreti ne zaman, hangi bankaya yatacak?