ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’dan kadın çalışanlara 8 Mart kutlaması!

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’dan kadın çalışanlara 8 Mart kutlaması!

Bugün 8 Mart dünya Kadınlar Günü nedeni ile Gençlerbirliği yönetimi tarafından kadın çalışanlar için kutlama gerçekleştirildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’dan kadın çalışanlara 8 Mart kutlaması!

Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün 3 Mart-Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulda yeni başkanı seçilen Osman Sungur, bugün kulüp bünyesinde çalışan kadın personelin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı. 

Başkan Sungur tarafından gerçekleştirilen ve Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri Yönetim Binası’nda yapılan kutlamada Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Sinan Aydın, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Gültekin Bakkaloğlu, Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş, kulüp yöneticileri ve kulüp bünyesinde çalışan kadın personeller katılım sağladı.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI!

Kadın personellerle sohbet eden Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, “Günlük yaşamın her alanında varlığınızı ve büyük emeklerinizi hissettiğimiz siz değerli kadın çalışanlarımızın ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Hepiniz yıllarca bu kulübe emek vermiş ve vermeye de devam eden büyük değerlersiniz. Sizlerin mutluluğu bizlerin de mutluluğudur. Bundan sonra el ele vererek daha güzel günleri birlikte yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde  ifadeler ile kadınlar günü kutlandı.

Yapılan kutlama ile birlikte Başkan Osman Sungur, kadın çalışanlar için hediyeler verdi. Ardından hatıra fotoğrafı çekilerek, bu an ölümsüzleştirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Valilik uyardı! Ankara il genelinde zirai don bekleniyor

Valilik uyardı! Ankara il genelinde zirai don bekleniyor