ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'tan Aktepe Stadyumu açıklaması! Gençlerbirliği markasına uygun değil

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'tan Aktepe Stadyumu açıklaması! Gençlerbirliği markasına uygun değil

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucu 1 oy fark ile seçimi kazanan ve Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sungur göreve geldiklerinde ilk olarak geçmişten gelen borçları ödediklerini söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'tan Aktepe Stadyumu açıklaması! Gençlerbirliği markasına uygun değil

Ankara'nın en köklü kulüplerinden Gençlerbirliği eski günlerine dönmek için çalışmaya devam ediyor. Ülke futbolunda on yıllarca Süper Lig'de mücadele eden Kırmızı-siyahlı takım son yıllarda kötü gidişe dur diyememiş ve 1. Lig'e düşmüştü.

Bu sezon Play-Off hattı hedefinden kopmayan fakat son haftalarda üst üste yaşadığı puan kayıplarına bir an önce dur demek isteyen Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur personel borçlarından mevcut stadyum sorununa kadar bir çok başlıkta merak edilenleri cevapladı.

1 OY FARKLA BAŞA GELMİŞTİ

Yapılan seçimde sadece 1 oy farkla başkan olarak seçilen Sungur göreve geldiklerinde ilk icraat olarak kulüpte geçmiş dönemden alacakları olanların borçlarını ödediklerini ve önemli bir sorunu ortadan kaldırdıklarını söyledi. Gençlerbirliği'ne kalpten bağlı olduğunu ve bir taraftar olmasının yanı sıra kulüpte yöneticilik görevinde bulunması ve sponsor olması gibi davranışlarına da dikkat çeken Başkan Sungur içinde bulundukları görevin farkında olduklarını söyledi.

GENÇLERBİRLİĞİ AKTEPE'Yİ İSTEMİYOR

Futbolcuların geçmişe dönük borçlar olduğunu ve onlar ile toplantı yaparak ödenmesi gereken borçları ödediklerini aktaran Başkan Sungur oyuncuların motive olduğunu ve üst lige çıkmak için odaklanmış bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ayrıca son haftalarda Eryaman Stadyumu'nda meydana gelen zemin sıkıntılarından dolayı maçlarını Keçiören Aktepe Stadyumu'nda oynamak zorunda olmalarından da bahsetti.

Başkan Sungur Aktepe Stadyumu'nun kulübün marka değerlerine uygun olmadığını ve bu stadyumda maç oynamak istemediklerini ilgililere ilettiklerini açıkladı. Başkan Sungur Eryaman Stadyumu'nda sattıkları Locaların sahipleri olmak üzere genel olarak taraftarlardan şikayet aldıklarını aktardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İl il açıklandı aniden bastıracak! Ankara Çanakkale Bursa İzmir İstanbul dışarı çıkmak bile istemeyeceksiniz

İl il açıklandı aniden bastıracak! Ankara Çanakkale Bursa İzmir İstanbul dışarı çıkmak bile istemeyeceksiniz