ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Bodrum deplasmanında olacak

Gençlerbirliği Bodrum deplasmanında olacak

Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda play - off hatını yakından ilgilendiren maçta Bodrum FK ile karşılaşacak.
Gençlerbirliği Bodrum deplasmanında olacak

Trendyol 1. Lig'de 19. haftanın perdesi bugün oynanacak 3 karşılaşma ile başlayacak. Ankara'nın 1. Ligdeki temsilcisi Gençlerbirliği play - off yarışını yakından ilgilendiren maça çıkacak. Gençlerbirliği'nin deplasmanda Bodrum FK'yi konuk olacak. 

Muğla'da bulunan Bodrum Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele 28 Ocak Pazar (Yarın) saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Davut Dakul Çelik düdük çalacak. Çelik'in yardımcı hakemliğini Sezgin Çınar ve Ömer Lütfü Aydın yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Ferhan Kestanlıoğlu olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ PLAY - OFF HATININ İÇERİSİNE GİRMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta evinde Sakaryaspor'u konuk eden Gençlerbirliği rakibini 3-1'lik skorla geçmiş ve play - off hatının 1 puan ve basamak gerisinde haftayı 7. sırada tamamladı. Ankara ekibi Bodrumspor karşısında da sahadan 3 puan ile ayrılarak iddiasını sürdürmek üst sıralara olan yükselişini devam ettirmek istiyor.

YENİ TRANSFER JİMMY DURMAZ KADRODA OLACAK

Gençlerbirliği geçtiğimiz günlerde eski futbolcusu Jimmy Durmaz'ı 1.5 yıllığına yeniden renklerine bağladığını açıkladı. İsveçli oyuncusu Bodrum FK ile oynanacak maçın kadrosunda olacak. Fakat teknink direktör Sinan Kaloğlu'nun kendisine ilk 11'de değil maçın ikinci yarısında süre vermesi bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deprem uzmanı 7,4 büyüklüğünde deprem bekleniyor dedi risk altındaki o illeri açıkladı! Milyonlar o bölgede yaşıyor tehlike kapıda

Deprem uzmanı 7,4 büyüklüğünde deprem bekleniyor dedi risk altındaki o illeri açıkladı! Milyonlar o bölgede yaşıyor tehlike kapıda