ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği, Bodrum FK maçında 1-0 mağlup oldu!

Gençlerbirliği, Bodrum FK maçında 1-0 mağlup oldu!

Bugün gerçekleşen Gençlerbirliği ile Bodrum FK karşılaşmasında, Gençlerbirliği son dakika gelen gol ile 1-0 mağlup oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği, Bodrum FK maçında 1-0 mağlup oldu!

Bugün gerçekleşen Gençlerbirliği - Bodrum FK maçında inanılmaz dakikalar yaşandı! 0 - 0 devam eden karşılaşmada uzayan maçın 90+7'nci dakikasında Bodrum FK'dan gelen son dakika golü ile maç 1 - 0 sona erdi. Karşılaşmadan önemli dakikalar ise merak konusu oldu. İlk yarının durgun geçtiği bu maçta ikinci yarının son dakikalarında maçın sonucu bir anda değişti.

KARŞILAŞMA 1 - 0 SONA ERDİ!

Gençlerbirliği'nin konuk olduğu bu mücadelede iki takım için de atakların bulunmasına rağmen durgun geçen bir maç oldu. İlk yarının 0-0 sona ermesinin ardından taraftarlar tarafından heyecanla beklenen ikinci yarı başladı. Bu çerçevede ikinci yarıda da herhangi bir gol sonucu alınamadı.

90+7'ye uzayan bu karşılaşmada Bodrum FK'dan son dakika golü geldi. Böylelikle Gençlerbirliği bu karşılaşmada 1-0 mağlup oldu. Bu sonuç ile birlikte de Gençlerbirliği 31 puanda kalırken, Bodrum KF ile 35 puana yükseldi. 

Bu ligde Gençlerbirliği'nin diğer maçının ise kendi deplasmanında Çorum FK ile olacağı öğrenildi. Şimdi taraftarlar ise heyecan ile ev sahipliğinde bulunan bu maçı beklemeye başladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trafik kazasında şehit olan polis memuru Cengiz Parlak memleketi Merzifon’da defnedildi!

Trafik kazasında şehit olan polis memuru Cengiz Parlak memleketi Merzifon’da defnedildi!