ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği - Boluspor maç biletleri satışa çıktı!

Gençlerbirliği - Boluspor maç biletleri satışa çıktı!

2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Gençlerbirliği - Boluspor maçı için biletlerin satışa çıkarıldığı duyuruldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği - Boluspor maç biletleri satışa çıktı!

Son maçında istediği galibiyeti elde edemeyen Gençlerbirliği ile son iki maçında galibiyeti elde eden Boluspor karşılaşmasının 2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Gençlerbirliği taraftarları ise maça en yakından destek vererek izlemek için biletlerin satışa çıkmasını bekliyordu. Tüm bunların yanı sıra maç biletlerinin ne kadar olacağı da merak konusu olmuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ - BOLUSPOR MAÇ BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU!

Trendyol 1. Ligin 28. haftasında karşılaşacak olan Gençlerbirliği - Boluspor maç biletleri bugün satışa sunuldu. Bolu'da gerçekleştirilecek olan bu maç için kale arkasında yer alan misafir tribünü biletleri 156 TL olarak satışa çıkarıldı.

Bununla birlikte maraton tribünü biletleri ise 120 TL'den satışa çıkarılarak kale arkasından daha uygun fiyatlı olduğu belirtildi.

Maçı yakından takip etmek ve Gençlerbirliği'ni desteklemek isteyen taraftarlar için maçın Boluspor deplasmanında 2 Nisan Salı saat 17:00'de gerçekleştirileceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Son gün 28 Mart

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Son gün 28 Mart