ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Lig verilen aranın ardından kaldığı yerden devam edecek. Play-Off'lara kalmak ve oradan da bir üst lige yükselme hedefini kovalayan Gençlerbirliği, mücadeleden galip ayrılan taraf olmak istiyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Futbolseverlerin sabırsızlıkla bitmesi için beklediği milli ara sona erdi. Ülkemizde ligler seçimlerden dolayı kaldığı yerden yarın oynanacak maçlar ile başlayacak.

HEDEF BİR ÜST LİG

Ligde kötü bir performansa sahip olan ve başkan değişikliğinin ardından yenilenen Gençlerbirliği sezonu ilk 7 içinde tamamlamak istiyor. Birincil hedef olarak bunu belirleyen Başkent ekibi asıl hedef olarak da Play-Off'lardan Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda liglere verilen arada da çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, ligde Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamada “Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana kırmızı-siyahlı ekip, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışması ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyuna geçen oyuncular, antrenmanı bireysel şut çalışması ile sonlandırdı" ifadelerine yer verildi.

KIRMIZI SİYAHLILARDA 3 EKSİK BULUNUYOR

Mücadelenin başlama saatini bekleyen Gençlerbirliği'nde 3 futbolcu kadroda yer almadı. Sakatlıkları bulunan ve devam eden tedavilerinden dolayı sahada yer alamayacak olan Shaocong Wu, Halit Yılmaz ve Gaetan Loamba Laura takımlarını uzaktan destekleyecekler.

Söz konusu mücadele Play-Off hattı açısından kritik bir öneme sahip. Gençlerbirliği 9. sırada ve ilk 7'ye girmeyi hedefliyor. Ev sahibi Boluspor ise şu anda Play-Off vizesini alacak son takımın yer alacağı 7. sırada bulunuyor. Mücadelenin kazananı Play-Off  hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı

Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı