ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği, Çorum FK ile maç hazırlıklarını tamamladı!

Gençlerbirliği, Çorum FK ile maç hazırlıklarını tamamladı!

Gençlerbirliği Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında sahasında Ahlatcı Çorum FK ile yarın karşılaşacak. Bunun ardından bugün son olarak hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği, Çorum FK ile maç hazırlıklarını tamamladı!

Bugün yapılan açıklamalara göre Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında sahasında Ahlatcı Çorum FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Yarın Gençlerbirliği'nin kendi sahasında Ahlatcı Çorum FK'yı ağırlayacağı ifade edildi.



GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARI TAMAMLADI!

Başkentin 1. ligdeki temsilcisi Gençlerbirliği, ligin 21. haftasında yarın (Pazar) Ahlatcı Çorum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan haftanın son antrenmanına başkent ekibinin oyuncuları ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Sprint çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra dar alanda pas çalışmasına geçildi. Haftanın son antrenmanı taktik çalışması ve duran top organizasyonlarıyla son buldu. Gençlerbirliği tarafından hazırlıkların tamamlandığı Ahlatcı Çorum FK ile maçın yarın yani Pazar günü gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı. 

Bununla birlikte yapılan açıklamalara göre Ligin 21. haftasında sahasında Ahlatcı Çorum FK’yı ağırlayacak olan kırmızı-siyahlı ekipte cezalı oyuncu bulunmazken, tedavileri devam eden Abdullah Durak, Sambou Yatabare, Tiago Rodrigues kadroda yer almayacağı öğrenildi. Şimdi ise Gençlerbirliği maçın hazırlıklarını tamamlayarak artık maç saatini beklemeye başladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay deprem konutları kura sonuçları belli oldu! İşte sorgulama ekranı

Hatay deprem konutları kura sonuçları belli oldu! İşte sorgulama ekranı