ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını tamamladı

Son 4 haftaya girilen ligde ilk 7 hedefine ulaşmak isteyen Başkent temsilcisi evinde Erzurumspor FK'yı konuk edecek. Mücadele saat 16:00'da başlayacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını tamamladı

Sezon içinde yaşadığı puan kayıplarını sonraki haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla telafi eden Gençlerbirliği bir üst lige çıkma hedefini gerçekleştirmek istiyor. Süper lige çıkacak 3. takımın belirleneceği Play-Off maçlarında yer almak isteyen kırmızı-siyahlıların maçın kazananı olması gerekiyor.

GENÇLER MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Hafta boyunca Erzurumspor maçı hazırlıklarına devam eden oyuncular bugün yaptıkları antrenman ile maç hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini bekleyen oyuncular üst sıralardaki takımlarında puan kaybetmelerini bekleyecek. 9. sırada yer alan Gençlerbirliği şu anda ligde 44 puanda bulunuyor. 

Rakip Erzurumspor FK' ise Gençlerbirliği'nin 1 sıra gerisinde 10. sırada yer alıyor. 41 puanda bulunan Erzurum temsilcisi de Gençlerbirliği ile aynı hedef için mücadele veriyor.

BAŞKENT EKİBİ AVANTAJ PEŞİNDE

Hakem Oğuzhan Aksu'nun düdük çalacağı mücadele Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Saat 16:00'da oynanacak mücadelede mücadelenin üst seviyede gerçekleşmesi bekleniyor. Son maçında Ankara Keçiörengücü'ne deplasmanda 2-1 yenilerek büyük bir avantaj şansını kaybeden kırmızı siyahlılar bu şansı bu hafta elde etmek istiyor.

Gençlerbirliği için normal sezon 12 Mayıs'ta oynanacak Tuzlaspor maçı ile sona erecek. Ankara ekibi bu zamana kadar olan tüm maçlarından 3 puan alan ve Play-Off'da da mutlu sona ulaşan takım olmayı amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da iki hırsız park halindeki otomobilden binlerce liralık eşyaları alıp kaçtı!

Ankara'da iki hırsız park halindeki otomobilden binlerce liralık eşyaları alıp kaçtı!