ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Eyüpspor deplasmanında

Gençlerbirliği Eyüpspor deplasmanında

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda bugün Eyüpspoı ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği Eyüpspor deplasmanında

Trendyol 1. Lig'de heyecan 22. hafta maçları ile devam ediyor. Ankara ekibi Gençlerbirliği 22. haftanın kapanış maçında İstanbul'da sahne alıyor. Ankara'nın kırmızı-siyahlı ekibi lig lideri Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

EYÜPSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Haftanın en önemli karşılaşmalarından olan kapanış maçı 12 Şubat Pazartesi (Bugün) saat 20.00'de başlayacak. Eyüp Stadyumu'nda oynanacak mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Eyüpspor ile Gençlerbirliği arasındaki zorlu mücadelede hakem Erdem Mertoğlu düdük çalacak. Mertoğlu'nun yardımcı hakemliği Muhammet Ali Doğan ve Ramazan Ufuk Avdaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Rıza Altunbakır olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ PLAY-OFF HATTINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği aldığı 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda topladığı 32 puan ile 8. sırada yer alıyor. Play-off hatının içerisinde yer alan 35 puanlı 6. sıradaki Ahlatçı Çorum FK ile arasında 3 puan bulunan Gençlerbirliği, zorlu Eyüpspor maçını kazanıp play-off hattı ile arasındaki mesafeyi açmak istemiyor.

Eyüpspor ise 1. Lig'de oynadığı 21 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 49 puan ile lider konumda bulunuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımına başladı! İşte şartlar

Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımına başladı! İşte şartlar