ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın istifa etti!

Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın istifa etti!

Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nde futbol şube sorumlusu görevini yürüten Serkan Aydın yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.
Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın istifa etti!

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında evinde Sakaryaspor'u konuk etti ve Ankara ekibi iyi bir oyunla rakibini 3-1 mağlup ederek önemli bir virajı 3 puan ile dönmeyi başardı. Puanını 31 yapan kırmızı - siyahlılar ligde 7. sıraya yükseldi ve play off iddiasını devam ettirdi.

Karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın, yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Aydın, istifasını sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyurdu. 

Serkan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlerbirliği'ni galibiyeti için tebrik ediyorum. Birtakım belirsizlikler ve önümü göremediğim için çok sevdiğim kulübümden gördüğüm lüzum üzerine futbol şube sorumluluğundan istifa ediyorum. Tekrar görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

İLERLEYEN GÜNLERDE YENİ İSTİFALARDA GELEBİLİR

Gençlerbirliği'nde, şirketleşme gündemiyle yapılması planlanan genel kurul toplantısı yeterli çoğunluk sağlanmadığı için gerçekleşirelemedi. Bu durumun ardından Başkan Akdaş'ın başkanlığa ve bazı yöneticlerin devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlikler yaşanıyordu. İlk istifa eski fubol şube sorumlusu Serkan Aydın'dan geldi. İlerleyen günlerde başkent ekibini hareketli saatler bekliyor. Başkan Akdaş'ın istifası ve seçimli genel kurul düzenlenmesi Gençlerbirliği'nin gündeminde bulunuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlar bu haberi bekliyordu! Teklif TBMM'ye gitti 450 gün primi bulunanlar için flaş gelişme gündemde

Milyonlar bu haberi bekliyordu! Teklif TBMM'ye gitti 450 gün primi bulunanlar için flaş gelişme gündemde