ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Gaetan Laura'yı ve James Lea Siliki'yi transfer ettiğini açıkladı!

Gençlerbirliği Gaetan Laura'yı ve James Lea Siliki'yi transfer ettiğini açıkladı!

Başkent temsilcisi takımı güçlendirmek adına yapılan transferler kapsamında Gaetan Loamba Laura'yı ve James Lea Siliki'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Her iki futbolcunun da sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katıldığı öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği  Gaetan Laura'yı ve James Lea Siliki'yi transfer ettiğini açıkladı!

Trendyol 1. Lig'den tekrar Trendyol Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Gençlerbirliği transfer çalışmaları kapsamında takıma önemli isimleri katmaya devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada son olarak Yılport Samsunspor'da forma giyen Gaetan Loamba Laura ve Estoril Praia takımında forma giyen  James Lea Siliki ile sözleşme imzandığı ifade edildi.

OYUNCULARDAN BEKLENTİ BÜYÜK

Kulübün resmi yayın organlarından yapılan açıklamada “Devre arası transfer çalışmalarını tamamlayan ekibimiz sezonun ilk yarısında Yılport Samsunspor forması giyen Gaetan Loamba Laura ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaştı” denildi. Samsun ekibi ile bu sezon 8 maça çıkan Loamba 1 asist yapmıştı. Asıl performansını geçen sene yapan Laura Samsunspor ile 27 maçta 11 gol atarak takımının yıllar sonra yeniden Süper Lig'e yükselmesinde önemli bir pay sahibi olmuştu.

Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklamada oyuncunun sezon sonuna kadar takıma katıldığı ifade edildi. Oyuncunun performansına göre kırmızı-siyahlı ekibin Yılport Samsunspor ile masaya oturması bekleniyor.

Kiralık olarak transfer edilen bir diğer isim James Lea Siliki için yapılan açıklamada “Devre arası transfer çalışmalarını tamamlayan Trendyol 1 Lig ekiplerin Gençlerbirliği, Portekiz’in Estoril Praia takımında forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu James Lea Siliki ile sezon sonuna kadar anlaştı” denildi. Kamerun Milli takımı ile 11 maça çıkan oyuncunun Rennes ve Middlesbrough gibi takımlarda da forma giydiği ifade edildi.

ARA DÖNEMDE 9 TRANSFER

Sezonun ikinci yarısında başarılı sonuçlar alıp üst lige yükselme şansını sonuna kadar sürdürmek isteyen Gençlerbirliği devre arasında yaptığı transferler ile dikkat çekti. Eski futbolcusu ve bir dönem Galatasaray forması da giyen Jimmy Durmaz gibi transferler yapan Başkent ekibi Loamba ile beraber ikisi kiralık olmak üzere toplam 9 transfer yapmış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı!

Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı!