ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Giresunspor'u 1-0 mağlup etti!

Gençlerbirliği Giresunspor'u 1-0 mağlup etti!

Bugün gerçekleştirilen Gençlerbirliği Giresunspor karşılaşmasında, Gençlerbirliği maçı 1-0 üstünlük ile tamamladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği Giresunspor'u 1-0 mağlup etti!

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında bugün Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. 

GENÇLERBİRLİĞİ 1 - 0 GİRESUNSPOR!

Tamamlanan karşılaşmanın ardından önemli dakikalar da anbean kaydedildi. Gençlerbirliği'nin maçı galibiyet ile tamamlaması ile birlikte önemli anlar da kayıtlara geçti.

Maçtan dakikalar

11. dakikada Amilton’un sol kanattan ortasında Yatabare’nin vuruşunda kaleci Cörüt meşin yuvarlağı kornere çeldi.
36. dakikada sağ çaprazdan pası alan Buğra Çağıran ceza sahası içinde topu karşıladı. Çağıran’ın şutunda meşin yuvarlağı kale önünde Kadir Seven uzaklaştırdı.
54. dakikada Yatabare sağ kanattan ceza yayına ortasını açtı. Ceza sahası içinde topla buluşan Melih Bostan’ın kaleyi cepheden gören noktadan çektiği şutta meşin yuvarlak sol kale direğine çarpıp oyun alanına döndü.
69. dakikada sağ kanattan köşe vuruşu kullanan Buğra Kavuncu topu kale önüne havadan gönderdi. Havadan gelen topa arka direkte yükselen Yatabare’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

SİNAN KALOĞLU DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU!

Tamamlanan karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, “Maçtan önce beklediğimiz şekilde, yaptığımız tüm analizlerde neyle karşılaşacağımızı biliyorduk. Ona göre çalışmalar yaptık. Nitekim ilk yarı bu çalışmaların verimini aldık ve çok fazla pozisyona girdik ama bir türlü golü bulamadık. Bu maçların stresi, yoğunluğu çok fazla. Yine de oyunu genel anlamda domine ettik. Maç çok erkende kopabilirdi ama zorda olsa kazanarak iddiamızı sürdürüyoruz. Hedefimiz 3 puandı, 1-0’da olsa galip geldik. Umutlarımızı haftaya taşıdık. Haftaya da Tuzlaspor karşılaşmasını kazanıp play-offa giren takım olacağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama geldi!

İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama geldi!