ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği - Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği - Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı

Sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak olan Gençlerbirliği son antrenmanını gerçekleştirdi. Başkent ekibi son maçta aldığı galibiyeti seri haline çevirmek istiyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği  - Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Ligde normal sezonun tamamlanmasına sadece 3 maç kaldı. 32.hafta maçlarının oynanacağı ligde ligdeki bir çok takım belirlediği hedefler için mücadele ediyor.

Kötü başladığı sezonu alınan başarılı sonuçlar ile tersine çeviren Gençlerbirliği üst lig iddiasını son haftalara kadar taşımayı başardı. Kırmızı - siyahlılar Süper Lig'e dönebilmek için şu anda tek seçenek Play-off potası içinde yer alabilmek. Hedefine bu anlamda çok yaklaşan Gençlerbirliği beklenmedik bir kayıp yaşamak istemiyor.

CAMİA HEDEFE ODAKLANDI

Bu kapsamda Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'da bir açıklama yapmış ve camia olarak Süper Lig hedefine odaklandıklarını söylemişti. Taraftarlarda takımlarına desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini söylemişti.

Üst lig hedefine ulaşabilmesi adına girmesi gereken Play-Off potasından averaj ile uzak kalan kırmızı-siyahlılar 8. sırada bulunuyor. 7. Sırada olmanın kendilerine yeteceği Başkent ekini Göztepe maçından 3 puan ile ayrılmak istiyor. Hafta içinde çalışmalarını sürdüren takım son yaptığı antrenman ile maç hazırlıklarını tamamladı. Gün içinde İzmir'e geçecek olan Gençlerbirliği yarın saat 16:00'da Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

TAKIMLAR AYNI PUANDA

Shaocong Wu'dan başka eksiği olmayan Gençlerbirliği ligin 2. sıradaki rakibini yenerek 7. sırayı almak istiyor. Şu anda ligde 7-8 ve 9. sıradaki takımlar aynı puanda bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar vatandaşları Kral Havuzu'na davet etti