ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği ile Çorum FK golsüz berabere kaldı

Gençlerbirliği ile Çorum FK golsüz berabere kaldı

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği konuk ettiği Ahlatçı Çorum FK ile 0-0 berabere kaldı.
Gençlerbirliği ile Çorum FK golsüz berabere kaldı

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği ile Ahlatçı Çorum FK, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 21. haftayı 1 puan ile kapattı.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

5. dakikada Aias Osman Eryaman Stadyumu'nun saha zeminin azizliğine uğradı ve sakatlanarak oyundan çıktı. Sağlık ekiplerinin yardımı ile oyundan çıkan Osman'ın durumu iyi görünmüyor.

19. dakikada Gençlerbirliği, Kayode ile golle burun buruna geldi. Amilton'un savunma arkasına gönderdiği topta ceza sahası sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Kayode sağ ayak dışı ile tekte vurdu fakat top direkten oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmada 3'te 1'lik bölüm geride kalırken karşılaşmada Kayode'nin pozisyonu dışında net bir gol girişimi yaşanmadı. Mücadele orta alan mücadelesi şeklinde geçiyor.

37. dakikada Ahlatçı Çorum FK gole yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan kornerin ardından karambol meydana geldi. Geraldo röveşata ile topa yumuşak bir vuruş yaptı önce Gençlerbirliği kalecisi Orkun çeldi ardından savunma uzaklaştırdı.

Bir dakika sonra Ahlatçı Çorum FK bir kez daha etkili geldi. Ceza alanına sağ çaprazdan giren Atakan Akyanak sert vurdu kaleci Orkun topun kontrolünü iki hamlede sağladı.

Ataklarını sıklaştıran Ahlatçı Çorum FK gole çok yaklaştı. 42. dakikada sağdan yapılan ortaya sol ayağı ile Nalepa vurdu top direkten oyuna alanına geri döndü ve ceza yayındaki Ferhat gelişine şutunu attı top savunmaya çarparak kornere gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

58. dakikada Ahlatçı Çorum FK 10 kişi kaldı. Orta yuvarlağın yaklaşık 10 metre ilerisinde solda Ferhat Yazgan'ın Rahman Buğra Çağıran'a yaptığı müdahalenin ardından hakem Yiğit Arslan düdüğünü çaldı ve önce ikinci sarı kartını daha sonrada kırmızı kartını gösterdi.

60. dakikada Gençlerbirliği, Amilton ile gole yaklaştı. Kale alanı önünde topla buluşan Amilton düşerken vurdu fakat kaleci gole izin vermedi.

Karşılaşmada 80. dakikaya girilirken iki takımda Amilton'un pozisyonun ardından net bir fırsat yakalayamadı.

86. dakikada Gençlerbirliği mutlak golü kaçırdı. Soldan Rahman Buğra Çağıran'ın kullandığı kornerde önce savunma karşıladı ardından yine Rahman içeri ortaladığı topta karambol oouştu topa ayak içi ile Yatabare vurdu savunmaya çarpan top yeniden kornere gitti.

90. dakikada Gençlerbirliği, Oltan Karakullukçu ile kaleyi denedi. Soldan Oğuzhan Berber'in sol ayağı ile yaptığı ortaya ceza alanında Oltan kafayı vurdu top üstten dışarı gitti.

Karşılaşmanın kalan bölümünde Gençlerbirliği'nin girişimleri olsa da gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Tahsin KEMER / Gurbetelli YALÇIN - Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ilk kez konuştu!

Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ilk kez konuştu!