ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği, Jimmy Durmaz'ı yeniden kadrosuna kattı!

Gençlerbirliği, Jimmy Durmaz'ı yeniden kadrosuna kattı!

Bugün yaşanan gelişme ile birlikte Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Jimmy Durmaz’ı yeniden kadrolarına kattıkları ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği, Jimmy Durmaz'ı yeniden kadrosuna kattı!

Bugün yaşanan son gelişme ile birlikte Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, eski futbolcusu Jimmy Durmaz’ı yeniden kadrosuna kattığı öğrenildi. Yaşanan gelişmelere göre Gençlerbirliği'nin eski futbolcu Jimmy Durmaz ile bir buçuk yıllık sözleşmeye imza attıkları öğrenildi. 

GENÇLERBİRLİĞİ ESKİ FUTBOLCU JIMMY DURMAZ'I YENİDEN KADROSUNA KATTI!

Devre arası transfer çalışmalarını devam ettiren başkentin 1. ligdeki temsilcisi Gençlerbirliği, 2012-2014 yılları arasında kadrosunda yer alan, 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz’la anlaştı. Kırmızı-siyahlı ekip, Jimmy Durmaz’la 1,5 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

Aktarılan bilgiler çerçevesinde tecrübeli oyuncu Türkiye liglerinde daha önce Galatasaray A.Ş. ve Vavacars Fatih Karagümrük formaları giymişti. Son olarak İsveç’in AIK takımında oynayan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu; Malmö FF, BK Forward, Olimpiakos ve Toulouse takım kadrolarında yer almıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti’nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Çetin'den ilk açıklama geldi!

AK Parti’nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Çetin'den ilk açıklama geldi!