ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği kötü gidişi tersine çevirmek istiyor

Gençlerbirliği kötü gidişi tersine çevirmek istiyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği son dönemde aldığı kötü sonuçları önündeki 3 maçı kazanarak tersine çevirmek ve yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Gençlerbirliği kötü gidişi tersine çevirmek istiyor

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden ve Süper Lig'e yeniden dönebilmek için play-off mücadelesi veren Gençlerbirliği son dönemde üst üste kötü sonuçlar ile sahadan ayrılıyor.

Trendyol 1. Lig'in 2'inci yarısına deplasmanda Ümraniyespor beraberliği ardından evinde Sakaryaspor galibiyeti başlayan Gençlerbirliği'nin bu maçın ardından yüzü gülmedi.

SAKARYA MAÇININ ARDINDAN GALİBİYET VE GOL ORUCU BAŞLADI

Ankara ekibi Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında önce deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya gelen kırmızı - siyahlılar, çok net gol pozisyonları yakaladığı maçta 90+7. dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup şekilde tamamladı. Takip eden haftada Ahlatçı Çorum FK'yi konuk eden Gençlerbirliği karşılaşmanın yaklaşık 40 dakikasını 10 kişi oynayan rakibi karşısında gol bulamadı ve sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. 1. Lig'in 22. haftasında lider Eyüpspor'a konuk olan, 23. hafta da ise Bodrumspor'u konuk eden Gençlerbirliği rakiplerine 1-0'lık skorlarla mağlup oldu.

4 maçlık periyotta Gençlerbirliği sahadan galibiyet ile ayrılamadığı gibi rakip fileleri bir kez dahi havalandıramadı.

GENÇLER SERİ GALİBİYETLERLE ÇIKIŞ ARIYOR

Trendyol 1. Lig'de önce Manisa FK takip eden haftalarda ise Şanlıurfaspor ve Altay ile karşı karşıya gelecek Gençlerbirliği 3 maçı da kazanarak yeniden play-off grubunun en ciddi adaylarından olmak istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Cumhuriyet Akademisi inşaatında gelinen son durumu paylaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Cumhuriyet Akademisi inşaatında gelinen son durumu paylaştı