ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı

Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında heyecan bugün oynanacak 5 maç ile başlayacak. Ankara ekiplerinin mücadelesini sürdürdüğü kupada kırmızı - siyahlılar ile MKE Ankaragücü ve Ankara Keçiörengücü'de 5. Turda mücadelelerini sürdürecek. 

GENÇLERBİRLİĞİ KUPA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Kırmızı - siyahlılar 18 Ocak Perşembe günü saat 15.00'te Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Tur karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

ÜMRANİYESPOR MAÇINDA OYNAYANLAR YENİLEME ANTRENMANI YAPTI

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda oyananan maçta süre alan Gençlerbirliği oyuncuları yenileme antrenmanı yaparken, maçta oynamayan ve az süre alan oyuncuları saha çalışması gerçekleştirdi.

Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu ve koordinasyon çalışması ile başladı. Çeşitli pas organizasyonlarında bulunan kırmızı - siyahlı oyuncular daha sonra MAS koşusu(Maksimum aerobik hız) yaptı. Antrenman dar alanda çift kale maç ile noktaladı.

Gençlerbirliği, Mondihome Kayserispor ile oynayacağı kupa mücadelesini bugün ve yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak ve maç için Kayseri'ye gidecek.

Haberankara.com  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okul öncesi hitabet oyunları nedir, nasıl oynanır?

Okul öncesi hitabet oyunları nedir, nasıl oynanır?