ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği kupada Kayseri deplasmanında olacak

Gençlerbirliği kupada Kayseri deplasmanında olacak

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği kupada Kayseri deplasmanında olacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur maçları son hızı ile devam ederken. Ankara'yı kupada MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü temsil ediyor. Ankara'nın kırmızı siyahlı temsilcisi Gençlerbirliği son 16 turuna kalabilmek için deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. 

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak mücadele 18 Ocak Perşembe saat 15.00'te başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Zorlu Gençlerbirliği - Mondihome Kayserispor mücadelede hakem Ozan Ergün düdük çalacak. Ergün'ün yardımcı hakemliğini Şenol Bektaş ve Arif Dilmeç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Adnan Deniz Kayatepe olacak. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'ndan itibaren Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi kullanıldığı için bu mücadele olmayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ SON 16 TURU İÇİN MÜCADELE EDECEK

Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Mondihome Kayserispor'u mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmak istiyor. 

Başkent ekibi Türkiye Kupası'nın 4. turunda Bornova FK ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini 4-1 mağlup ederek kupada bir üst tura yükselmişti. Kayserispor ise 4. turda VAN BBSK ile karşılaşmış ve rakibi 4-0 ile saf dışı bırakmıştı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Emekliler Derneği son yapılan emekli zamlarından memnun olmadıklarını açıkladı

Türkiye Emekliler Derneği son yapılan emekli zamlarından memnun olmadıklarını açıkladı