ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği kupada zorlu rakibi Trabzonspor

Gençlerbirliği kupada zorlu rakibi Trabzonspor

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda bugün evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği kupada zorlu rakibi Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale adını yazdırmak isteyen takımların mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin kupasında son 16 turunun 3. gün maçları 8 Şubat (Perşembe) bugün oynanacak ve tamamlanacak. Başkenti MKE Ankaragücü ile Ziraat Türkiye Kupası'nda temsil eden bir diğer ekip Gençlerbirliği adını çeyrek finale yazdırmak için sahne alıyor. 

GENÇLERBİRLİĞİ 2 KEZ FİNAL KAYBETTİĞİ TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Trendyol 1. Lig'de play - off mücadelesi veren Ankara ekibi kupada Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele bugün saat 17.30'da Gençlerbirliği'nin ev sahipliğinde Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Daha önce Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 kez Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Gençlerbirliği 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet mağlubiyet aldı. Kırmızı - siyahlıların aldığı tek galibiyet 2008 yılında grup aşamasında 3-2'lik skorla geldi. Başkent temsilcisinin bordo - mavililer karşısında aldığı iki mağlubiyet ise Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçlarında geldi. 2003 yılındaki finalde 3-1, 2004 yılındaki finalde ise 4-1'lik skorla kaybetti.

Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında oynanacak mücadelede hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcı hakemliğini Hüseyin Aylak ve Mert Bulut yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ömer Faruk Turtay olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincanlılar cevapladı! Murat Ercan'dan memnun musunuz?

Sincanlılar cevapladı! Murat Ercan'dan memnun musunuz?