ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Manisa FK deplasmanında

Gençlerbirliği Manisa FK deplasmanında

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Manisa Fubol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği Manisa FK deplasmanında

Trendyol 1. Lig'de 24. hafta heyecanı devam ediyor. 1. Lig'de başkenti temsil eden Ankara'nın kırmızı - siyahlı kulübü Gençlerbirliği 25 Şubat Pazar (Yarın) sahaya çıkacak. Manisa Futbol Kulübü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak mücadele Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın saat 16.00'da başlayacak.

Zorlu mücadelede hakem Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcı hakemliğini Kemal Mavi ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bayram Başkan olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ KARA BULUTLARI DAĞITMAK İSTİYOR

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 4 maçtır galibiyet yüzü göremiyor. Son olarak Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında evined Sakarayaspor'u mağlup eden kırmızı-siyahlılar daha sonra oynadığı Bodrumspor, Çorum Futbol Kulübü, Eyüpspor ve Bandırmaspor maçlarında 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ankara ekibi bu karşılaşmalarda topu rakip filelere bir kez dahi buluşturamadı.

Manisa Futbol Kulübü maçını kazanarak yeniden çıkış arayan Gençlerbirliği hedeflediği play-off potasından uzaklaşmak istemiyor ve Süper Lig iddiasını korumayı amaçlıyor.

KIRMIZI SİYAHLILARDA KAYODE VE AMİLTON KART SINIRINDA

Gençlerbirliği'nin Manisa Futbol Kulübü ile oynayacağı maçta Kayode ve Amilton'un sarı kart görmesi halinde Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti ABB başkan adayı Turgut Altınok proje tanıtım toplantısı düzenleyecek

AK Parti ABB başkan adayı Turgut Altınok proje tanıtım toplantısı düzenleyecek