Gençlerbirliği öne geçtiği maçta Konyaspor'a 2-1 kaybetti

Trendyol Süper Lig’in 10. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği ile Konyaspoor karşı karşıya geldiler. Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Gençlerbirliği 2-1 mağlup oldu.

Gençlerbirliği öne geçtiği maçta Konyaspor'a 2-1 kaybetti

Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup eden Gençlerbirliği 10. hafta mücadelesinde Konyaspor’u konuk etti. 4 maçlık yenilmezlik serisi ile Konyaspor karşılaşmasına çıkan Gençlerbirliği’nde hedef iyi gidişatı sürdürmekti. Konyaspor karşısında 1-0 öne geçilmesine rağmen skoru tutmayı başaramayan başkent ekibi sahadan 2-1 mağlup olarak ayrıldı.

İLK GOL EV SAHİBİ GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN

Karşılaşmaya kontrollü bir oyun tercih ederek başlayan Gençlerbirliği’nde maçın ilk bölümünde işler istenildiği gibi gitti. Mücadelenin 28. dakikasında Oğulcan Ülgün ile bulunan gol ile 1-0 da öne geçen Gençlerbirliği bu skor üstünlüğünü ilk yarının uzatma dakikalarına kadar koruyabildi. 45+2. dakikada Umut Nayir attığı gol ile skora 1-1 eşitliği getirdi ve maçın ilk devresi 1-1 sona erdi.

Gençlerbirliği öne geçtiği maçta Konyaspor'a 2-1 kaybetti

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE ÇABALAR YETMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Konyaspor bulduğu gol ile öne geçti. 49. dakikada Enis Bardhi attığı gol ile Konyaspor lehine skoru 2-1’e getirdi. Bu golden sonra geriye düşen Gençlerbirliği oyuna ortak olmak için bası taktik değişikliklerine gitti. Ancak bu değişiklikler gol getirmedi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Konyaspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuç Gençlerbirliği’nin 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ligin 11. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER