ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Özgür Baran Aksaka'yı transfer etti

Gençlerbirliği Özgür Baran Aksaka'yı transfer etti

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Başkent temsilcisi Gençlerbirliği kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği Özgür Baran Aksaka'yı transfer etti

Ankara'nın ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Trendyol Süper Lig'e yeniden yükselme hedefiyle başladığı 2023-2024 Trendyol 1. Lig'inde geride kalan 18 haftada topladığı 28 puan ile 8. sırada yer alan Başkent temsilcisi üst sıralara yükselmeye devam etmek için kadrosunu önemli isimler transfer ederek güçlendiriyor.

Kulüpten yapılan açıklama ile son olarak bir Trendyol 1.Lig'in bir diğer temsilcisi Astor Enerji Şanlıurfaspor forması giyen Özgür Baran Aksaka'nın sezon sonuna kadar kiralandığı duyuruldu. Galatasaray altyapısından yetişen ve 20 yaşında olan Aksaka 2022 yılında Galatasaray A takımına yükselmeyi başardı.

Kulübü ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladıktan sonra 2023-2024 futbol sezonunun ilk yarısını Trendyol 1. Lig ekibi Astor Enerji Şanlıurfaspor'da geçiren Özgür Baran Aksaka'nın ligin 2. yarısında başkent ekibine fayda sağlaması ve takımın emin adımlarla ilerlediği Süper Lig hedefine katkı sağlaması bekleniyor.

Özgür Baran Aksaka bu sezon ilk yarısını geçirdiği Astor Enerji Şanlıurfaspor'da bu sezon 2'si lig ve 1 tanesi Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 3 maça çıktı. Aksaka'da Gençlerbirliği'ne transfer olduktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bir an önce sahaya çıkıp takımına katkı sağlamak istediğini dile getirdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak

Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak