Başkent temsilcilerinden olan Gençlerbirliği bugün sahasında Sakaryaspor'u ağırladı. Gençlerbirliği 38'nci dakikada Daniel Popa'nın attığı golle karşılamayı 1-0 tamamladı.
TFF 1.Lig'in 37. haftasında evinde Sakaryaspor'u ağırlayan kırmızı siyahlılar karşılaşmayı önde tamamladı. Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Gençlerbirliği aldığı son galibiyeti ile son haftadaki 5 karşılaşmadan 3'ünü kazanmış oldu.
GOL 38'İNCİ DAKİKADA GELDİ
İlk yarıda 38 dakikada Gençlerbirliği'nin golünü atan Daniel Popa, karşılaşmanın sonucunu belirlemiş oldu. 1-0 maçı sonlandıran başkent ekibi 3 puanını hanesine yazdırarak puanını 65'e yükseltti.
27 Nisan tarihinde Adanaspor ile olan karşılaşmasını 5-0 sonuçlandıran kırmızı siyahlılar bu hafta Sakaryaspor'u da Eryaman'da yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Gençlerbirliği'nin hedefi Süper Lig'e çıkmak. Bunun için şu anda son olarak önünde bir karşılaşması kaldı.
BİR SONRAKİ KARŞILAŞMA YENİ MALATYA İLE
Gençlerbirliği'nin bir sonraki karşılaması 10 Mayıs Cumartesi günü Yeni Malatya ile deplasmanda oynanacak. Karşılaşmanın saati henüz belli değil. Gençlerbirliği son 3 puanı almak için aynı hırsla sahada mücadele edecek.