ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Sakaryaspor'u 3-1 yendi!

Gençlerbirliği Sakaryaspor'u 3-1 yendi!

Trendyol 1.Ligi’in 19. haftasında karşı karşıya gelen Gençlerbirliği ile Sakaryaspor maçı sona erdi. Karşılaşmada Gençlerbirliği 3-1'lik bir üstünlük elde etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği Sakaryaspor'u 3-1 yendi!

Gençlerbirliği'nin ev sahipliği yaptığı karşılaşmada, maç 3-1 sona erdi! Bugün Trendyol 1. Lig'in 19. haftasına geldiğimizde Gençlerbirliği ile Sakaryaspor Ankara Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Son derece heyecanlı ilerleyen maçta galip gelen Gençlerbirliği, ikinci yarıda attığı peş peşe goller ile taraftarlara keyifli bir maç seyri yaşattı. 

MAÇ SONUCU: GENÇLERBİRLİĞİ 3 - 1 SAKARYASPOR

Oldukça heyecanlı ilerleyen maçın ilk yarısında iki takım da herhangi bir şekilde atak yapmadı. 0-0 biten ilk yarının sona ermesinin ardından ikinci yarıda ilk gol Sakaryaspor'dan geldi. 

56 . dakikada Odise Roshi tarafından atılan gol sonucu Sakaryaspor 1-0 üstünlük elde etti. 

64. dakikada ise Aias Aosman tarafından atılan penaltı golü, Gençlerbirliği'nin 1-1 beraberlik getirmesini sağladı. 

75. dakikada Yasin Güler'in golü ile skoru 2-1 yapan Gençlerbirliği, 82. dakikada ise Mustapha Yatabare'nin golü ile 3-1'lik skoru elde etti. Atılan bu son goller de maçın kazanılmasını sağladı.

Sona eren maçta bu sezon üst üste ikinci yenilgisini alan Sakaryaspor, 32 puanda kalırken, Gençlerbirliği de 31'e yükselmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahile bulunan cesetlerle ilgili Antalya Valiliği'nden açıklama geldi!

Sahile bulunan cesetlerle ilgili Antalya Valiliği'nden açıklama geldi!