ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile çıkışa geçmek istiyor

Gençlerbirliği Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile çıkışa geçmek istiyor

Trendyol 1. Lig'de son haftalarda olumsuz sonuçlar alan Gençlerbirliği önündeki Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile yeniden çıkışa geçmek ve kara bulutları dağıtmak istiyor.
Gençlerbirliği Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile çıkışa geçmek istiyor

Trendyol 1. Lig'de 5 maçtır galibiyete hasreti yaşayan ve olumsuz sonuçlar alan Ankara ekibi Gençlerbirliği önündeki 2 maçı çıkış olarak görüyor. 

GENÇLERBİRLİĞİ LİGİN ALTI SIRALARDAKİ EKİPLERİ RAHAT GEÇMEK İSTİYOR

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında evinde konuk edeceği Astor Enerji Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetimindeki antrenman ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra saha kenarına kurulan istasyonlarda dönüşümlü olarak kuvvet ağırlıklı çalışan oyuncular, antrenmanın sonraki etabında dar alanda çift kale maç yaptı. Günün tek antrenmanı kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarıyla son buldu.

Ankara ekibi alt sıralarda yer alan Astor Enerji Şanlıurfaspor ve Altay'ı rahat bir oyun ile mağlup etmek ve play-off hattına yaklaşmak istiyor. Önce bu hafta seyircisi önünde Şanlıurfaspor'u ağırlayacak kırmızı - siyahlılar gelecek hafta İzmir ekibi Altay'a konuk olacak.

Bu iki maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak Gençlerbirliği daha sonra üst sıralarda bulunan ve Süper Lig iddiasını ciddi bir şekilde sürdüren Kocaelispor'u evinde konuk edecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Etimesgut'ta 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada yeni gelişme

Ankara Etimesgut'ta 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada yeni gelişme