ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri ile Sinan Kaloğlu bir araya geldi!

Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri ile Sinan Kaloğlu bir araya geldi!

Spor Lisesi’nin belli periyodlarla düzenlediği kariyer günlerinin konuğu bu sene Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu. Kaloğlu, liseli öğrenciler ile bir araya geldi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği Spor Lisesi öğrencileri ile Sinan Kaloğlu bir araya geldi!

Bu sene 25 öğrenciyle eğitim-öğretim hayatına başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin belli periyodlarla düzenlediği kariyer günlerinin konuğu, Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu. 

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde gerçekleşen bu kariyer gününe Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumluluğu ve Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürlüğü görevlerini yürüten Seçkin Topçu da katılım sağladı.

"SAHADA YÜZDE YÜZÜNÜ VEREN OYUNCULAR OLMANIZI İSTİYORUM!

Yaklaşık olarak 1 saat süren söyleşide Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Bu kariyer gününde Teknik Direktör Kaloğlu, iyi bir kariyer planlaması ve profesyonellik anlamında öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Bununla birlikte doğru beslenme, sıkı çalışma ve disiplinin önemine vurgu yaptı. 

Kendisinin her fırsatta genç oyunculara şans verdiğini söyleyen Kaloğlu; “Gençlerbirliği Spor Lisesi sizler için çok büyük bir şans, burada önce eğitiminizi devam ettirip kendinizi geliştirip daha sonrasında sahada yüzde yüzünü veren oyuncular olmanızı istiyorum” dedi.

Son olarak toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilirken, kariyer gününün sonuna gelindi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'den Görevde Yükselme Sınavı atama duyurusu!

MEB'den Görevde Yükselme Sınavı atama duyurusu!