ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği, taraftarlarını Tuzlaspor maçını beraber izlemeye davet etti

Gençlerbirliği, taraftarlarını Tuzlaspor maçını beraber izlemeye davet etti

Başkent ekibi kendileri için sezonun şu ana kadar en önemli maçını oynamaya hazırlanıyor. Play-Off'a kalıp kalmayacağı son maçta belli olacak olan Gençlerbirliği, taraftarları için hazırlanan programı duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği, taraftarlarını Tuzlaspor maçını beraber izlemeye davet etti

Başkentin 1. Lig'de yer alan iki takımından birisi olan Gençlerbirliği yarın Tuzlaspor deplasmanında sezonun son maçını oynayacak. Play-Off hattının sınırında yer alan Gençlerbirliği'nin ilk 7'de yer alabilmesi için kendi maçını kazanması ve diğer maçlardan istediği sonuçların gelmesi gerekecek.

PLAY-OFF HATTI ALEV ALDI

Sezon içinde kötü gidişatı yapılan müdahaleler ve yönetim değişikliği sonrasında tersine çeviren Gençlerbirliği son haftalara kadar üst lige yeniden yükselme iddiasını sürdürdü. Şu anda ligde 9. sırada bulunan kırmızı siyahlılar, 7. sıradaki Bandırmaspor ve 8. sıradaki Boluspor ile aynı puana sahip olarak dikkatleri üzerine topladı. 3 takımında 50 puanda olduğu ligde kimin ilk 7'de yer alacağı büyük bir merak konusu oldu.

Sezonun son maçını ligin 14. sırasındaki Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacak Gençlerbirliği taraftarları için önemli bir organizasyon hazırlandığını duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile beraber organize edilen etkinliğin bir maç izleme etkinliği olduğu öğrenildi.

TÜM TARAFTARLAR DAVET EDİLDİ

Konu ile ilgili yapılan açıklamada “11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Tuzlaspor ile oynayacağımız karşılaşmayı ABB organizasyonunda Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda hep birlikte izliyoruz” denilerek tüm taraftarlar bu programa davet edildi. 

Gençlerbirliği futbol takımı da hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Oyuncular ve teknik ekibin maçta nasıl bir sonuca imza atacağı merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu!

Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu!