ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu açıkladı! Elias Durmaz geliyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu açıkladı! Elias Durmaz geliyor

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'nin Çorumspor'u konuk ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Gençlerbirliği Teknik Dİrektörü Sinan Kaloğlu, Elias Durmaz'ı kadrosuna kattıklarını açıkladı.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu açıkladı! Elias Durmaz geliyor

Türkiye'de 11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin son günleri yaklaşırken kulüplerde çalışmalarını sürmürmeye devam ediyor. Ankara'nın kırmızı - siyahlı kulübü Gençlerbirliği'nde yaşanan maddi zorluklar ve başkan Niyazi Akdaş'ın istifasının ardından ortaya çıkan belirsizlik ortamının ardından önemli oyuncular kulüpten bir bir ayrılıyor. Gençlerbirliği'de ayrılan oyuncuların yerini doldurmak için transfer çalışmalarını devam ettiriyor.

SİNAN KALOĞLU TRANSFER ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN SON BİLGİLERİ VERDİ

Haber Ankara Muhabiri'nin Uğur Akdemir, Enes Keskin'in ardından ayrılık kararı alan Muhammed Himmet'in durumu ile transfer gündeminde olan Jimmy Durmaz'ın kardeşi Elias Durmaz transferindeki son durumu sormasının ardından genç teknik adam önemli açıklamalarda bulundu.

“AYRILMAK İSTEDİ, İZİN VERDİK”

Sinan Kaloğlu, takımın önemli oyuncularından Muhammed Himmet Ertürk'ün ayrılmak istediğini kendilerinin de izin verdiğini açıkladı.

ELİAS DURMAZ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Elias Durmaz ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Kaloğlu, “Elias Durmaz çok yetenekli, kadromuzun derinliğinde yer alacak. Ondan da beklentilerimiz var. Bir aksilik olmazsa aramıza katılacak” dedi.

Kırmızı-siyahlıların Elias Durmaz transferini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Tahsin KEMER - Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan Şimşek mi Yakup Odabaşı mı? Gölbaşı'nda kesintisiz anket

Ramazan Şimşek mi Yakup Odabaşı mı? Gölbaşı'nda kesintisiz anket