ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu değerlendirdi! Çok net pozisyonları kaçırıyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu değerlendirdi! Çok net pozisyonları kaçırıyoruz

Bugün Gençlerbirliği ile Çorum FK arasında gerçekleştirilen karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu tarafından maç hakkında değerlendirmelere yer verildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu değerlendirdi! Çok net pozisyonları kaçırıyoruz

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında bugün Ahlatcı Çorum FK ile 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu tarafından tamamlanan maçın ardından değerlendirmelere yer verildi. Bu değerlendirmelerde takım olarak skor toplamakta zorluk yaşandığı ifade edildi.

GENÇLERBİRLİĞİ'İNDEN MAÇIN ARDINDAN DEĞERLENDİRMELER GELDİ!

Konu hakkında açıklamalara yer veren Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, "Öncelikle iki puanı kaybettik. Çok net pozisyonları kaçırıyoruz. Futbol skor oyunu, maalesef o skoru üretemiyoruz." diyerek değerlendirmelerini şu şekilde tamamladı;

"Sahanın kötü olmasına mı yanayım, özellikle ofansif bölüme takvime yapamıyoruz ona mı yanayım? Ya da bu güzelim takımın ayarlarıyla oynayıp bu kadar dengesinin bozulmasına mı yanayım? Bilmiyorum. En çok oynattığımız oyuncular devre arası ayrıldı. Biz yine hedeflediğimiz yerdeyiz. Play-off grubunun içinde de olacağız, sonuna kadar kovalayacağız. Takımın desteğe, belirsizliğin ortadan kalkmasına ihtiyacı var. Transferle alakalı az süre kaldı, kadromuzu derinleştirmemiz lazım. Burada kendimizi de biraz yalnız hissediyoruz. İnatçı bir adamım, sonuna kadar kovalarım, pes etmem. Bu takımı da play-off'un içinde üst lige zorlarım. Özellikle oyuncular maddi anlamda rahatlatılırsa o zaman çok ciddi bir takım olabiliriz."

Genelde tüm Türkiye'deki sahalar kötü. Statlar çok modern ama maalesef sahalar iyi değil. Trabzonspor ile stadımızda oynayacağız. Açıkçası kulübümüzün de bu karşılaşmadan beklediği bir gelir var. Maalesef her şeyi düşünmek zorundayız."

Yapılan bu açıklamalar ile birlikte takım ve maç süreci olarak olumlu - olumsuz tüm noktalara değinildiğinden bahsedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O illerde yaşayanlar dikkat! Uzmandan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi

O illerde yaşayanlar dikkat! Uzmandan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi