ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu Play-Off için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu Play-Off için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi

Gençlerbirliği son haftalardaki iyi performansını milli aranın ardından da sürdürmek istiyor. Takımın teknik direktörlüğünü yapan Sinan Kaloğlu'da takımdaki belirsizlik havasının ortadan kalkmasının alınan sonuçlarda etkili olduğuna işaret etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu Play-Off için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi

Gençlerbirliği ligin son haftaları yaklaşırken ligi ilk 7 sırada bitirme hedefi doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor.  Şu anda 9. sırada bulunan Kırmızı siyahlıların 7. sıradaki Boluspor ile arasında sadece 3 puanlık bir fark bulunuyor.

“ALTAY MAÇI İLE ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRDIK”

Özellikle kulüp başkanlığına Osman Sungur'u getiren Gençlerbirliği son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile hanesine 8 puan daha yazdırmıştı. Bu moral ile milli maç arasına giren takımda yüzler gülüyor. Takımın Teknik Direktörlüğünü yapan Sinan Kaloğlu'da takımın iyi gidişatından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu Altay maçı ile performanslarının iyiye gitmeye başladığını söyledi. Kaloğlu “Aslında Altay maçından önce de iyi oynadığımız karşılaşmalar vardı. Özellikle beraberliklerimiz vardı ama galip gelememiştik. Altay maçıyla şanssızlığımızı kırdık. Kocaelispor ile oynadığımız karşılaşma bizim ivmemizi biraz daha hızlandırdı” diyerek sonraki karşılaşmalara artık daha olumlu bir şekilde baktıklarını ifade etti.

“HALA HEDEFİMİZİ KOVALIYORUZ”

Bir üst lige çıkma umutlarını korumak adına Play-Off hattına girmelerinin öneminin farkında olduklarını aktaran Teknik Direktör Sinan Kaloğlu “Öncesinde çok şanssız maçlar oynadık, zaten herkes gördü. Neticesinde hala hedefimizi kovalıyoruz. Play-Off grubunun içine girmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Gençlerbirliği milli aranın ardından 2 Nisan'da Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Boluspor'un Play-off kontenjanında son sıra olan 7.liğe sahip olması ve Gençlerbirliği'nin ilk 7'ye girmek istemesinden dolayı mücadele ayrı bir önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 1 milyon TL konut kredisi geri ödemesi tablosu belli oldu

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 1 milyon TL konut kredisi geri ödemesi tablosu belli oldu