ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'ndan futbolcularına moral yemeği!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'ndan futbolcularına moral yemeği!

Bugün Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu tarafından pazartesi günü ligde Teksüt Bandırmaspor'la karşılaşacak olan futbolcularına moral yemeği düzenlendi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'ndan futbolcularına moral yemeği!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu tarafından bugün pazartesi günü gerçekleştirilecek olan karşılaşmanın öncesinde futbolcularına moral yemeği düzenlendi. Bu karşılaşmanın öncesinde yapılan yemekte açıklamalarda bulunan Kaloğlu, takımına olan güveni hakkında da açıklamalarda bulundu.

KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE MORAL YEMEĞİ DÜZENLENDİ!

Konu ile ilgili Kırmız-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, pazartesi günü ligde Teksüt Bandırmaspor'la karşılaşacak başkent ekibinin Kaloğlu'nun davetiyle yemekte bir araya geldiği öğrenildi. Yemekte Kaloğlu tarafından açıklamalara da yer verildi.

Gerçekleştirilen açıklamada görüşlerine yer verilen Kaloğlu, "Gerek karakterleriyle gerekse futbol yetenekleriyle çok iyi bir kadroya sahibiz. Oyuncularımın bu hafta Bandırmaspor karşısında tüm becerilerini sahaya yansıtacaklarına inanıyorum. Artık galibiyet serisi oluşturup yeniden play-off içerisindeki yerimizi almak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum." şeklinde ifadeler ile takımına olan güveninden bir kez daha behsetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler