ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Teksüt Bandırmaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği Teksüt Bandırmaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Pazartesi günü karşılaşacağı Teksüt Bandırmaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sona erdirdi. Mücadele Keçiören Aktepe Stadyumunda oynanacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği  Teksüt Bandırmaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Uzun yıllardır mücadele ettiği Trendyol Süper Lig'den 2021 yılında bir alt lige düşen Gençlerbirliği o zamandan bu yanaTrendyol 1. Lig'de yer alıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ YUKARI SIRALARA YÜKSELMEYE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Başkent'in en köklü takımlarından olan Gençlerbirliği bu sezon Teknik Direktör Sinan Kaloğlu liderliğinde inişli-çıkışlı bir performans sergiliyor. Kırmızı-siyahlı ekip 32 puanla 9. sırada yer aldığı ligi ilk 6 içinde bitirip bir üst lige yükselme iddiasını sonuna kadar sürdürmek istiyor.

Maçlarını oynadığı Eryaman Stadyumunun son haftalarda zemininin de yaşanan problemlerden dolayı Gençlerbirliği'nin Bandırmaspor maçını nerede oynayacağı merak konusu olmuştu. Stadın günlerdir devam eden bakım çalışmalarından sonra bugün oynanacak Ankaragücü - Galatasaray maçından sonra yeniden kötüleşeceğini düşünen TFF ve Gençlerbirliği arasında yapılan istişare sonucu, Bandırmaspor maçının Keçiören'de bulunan Aktepe Stadyumu'nda oynanacağı açıklanmıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Yapılan açıklamaların ardından çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği yaptığı antrenman ile çalışmalarını tamamladı. Beştepe İlhan Cavcav tesislerinde yapılan antrenmanda ısınma koşusu, koordinasyon ve sprint çalışması, 5'e 2 top kapma oyunu ve ve duran top organizasyonları gibi çalışmalar yapıldı.

Gençlerbirliği yarın saat 14:00'da oynayacağı maçtan kesin bir galibiyet alarak yoluna devam etmek istiyor. Bu sezon takımın başında tüm kulvarlarda çıktığı 26 maçta 11 galibiyet 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Teknik Direktör Sinan Kaloğlu'da takımın moralini yüksek tutmak için oyuncularla yakından ilgileniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç sahipleri için önemli duyuru! Zorunlu trafik sigortası platform uygulaması başlıyor

Araç sahipleri için önemli duyuru! Zorunlu trafik sigortası platform uygulaması başlıyor