ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği, Trabzonspor’la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı!

Gençlerbirliği, Trabzonspor’la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı!

Yarın gerçekleşecek olan Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının öncesinde bugün Gençlerbirliği tarafından maç hazırlıkları tamamlandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği, Trabzonspor’la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarını tamamladı!

Bugün Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklamalarda 2,5 yıllık imzalanan sözleşme sonucunda kadrosunda Elias Durmaz'ı dahil ettiğini ifade edilmişti. Bu anlaşmanın ardından Trabzonspor ile gerçekleşecek olan karşılaşma öncesinde antrenmanların bugün tamamlandığı ifade edildi.  Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenmana takımın yeni transferi Elias Durmaz da katıldı.   

TRABZONSPOR İLE MAÇ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI!

Yapılan açıklamalara göre Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda sahasında Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ile başladı. 5’e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda daha sonra taktik ağırlıklı çalışmaya geçildi. Kırmızı-siyahlı ekip yarı sahada oynadıkları çift kale maç ve duran top organizasyonlarıyla kupa maçı hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık olarak 1 saat süren çalışmalara takımın yeni transferi Elias Durmaz da katıldı.

Bununla birlikte Gençlerbirliği tarafından yapılan açıklamalara göre yarın (Perşembe) sahasında Trabzonspor’la karşılaşacak olan başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmazken, tedavileri devam eden Abdullah Durak, Sambou Yatabare, Tiago Rodrigues ve Aias Aosman kadroda yer almayacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca emekli faydalanacak! Bakanlık emekli ikramiyesi için rakamı bugün duyurdu

Milyonlarca emekli faydalanacak! Bakanlık emekli ikramiyesi için rakamı bugün duyurdu