ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği yarın gerçekleşecek maçın saatini beklemeye başladı!

Gençlerbirliği yarın gerçekleşecek maçın saatini beklemeye başladı!

Bu hafta pazar günü Bodrum FK ile gerçekleştirilecek olan maç için Gençlerbirliği maç hazırlıklarına başladı. Kırmızı-siyahlı başkent ekibi maç saatini bekliyor.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği yarın gerçekleşecek maçın saatini beklemeye başladı!

Yarın yani 28 Ocak Pazar günü Gençlerbirliği ile Bodrum FK arasında gerçekleşecek olan mücadele için hazırlıklar başladı. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre Kırmızı-siyahlı başkent ekibi, ligin 20. haftasında yarın (Pazar) Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ SAATİ İÇİN BEKLEMEYE BAŞLADI!

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında yarın (Pazar) Bodrum İlçe Stadı’nda Bodrum FK ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlılar bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenmandan görüntülerin göründüğü başkent ekibinin gerçekleşmesi beklenen bu karşılaşma için başkent takımının artık maç saatini bekledikleri belirtildi. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde, Bodrum Gümbet Tesisleri’nde yapılan antrenman, yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Isınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma oyunuyla devam etti. Haftanın son antrenmanı, sprint çalışmasıyla son buldu. 

Yapılan açıklamalara göre Bodrum İlçe Stadı’nda Bodrum FK ile karşılaşacak olan başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmazken; tedavileri devam eden Abdullah Durak, Sambou Yatabare, Tiago Rodrigues ile önceki gün babasını yitiren Oltan Karakullukçu kadroda yer almadığı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılara kontak kapattıracak akaryakıt zam haberi duyuruldu! Motorine okkalı zam kapıda

Ankaralılara kontak kapattıracak akaryakıt zam haberi duyuruldu! Motorine okkalı zam kapıda