ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği, yarın gerçekleşecek Manisa FK maçı hazırlıklarını tamamladı!

Gençlerbirliği, yarın gerçekleşecek Manisa FK maçı hazırlıklarını tamamladı!

Yarın Manisa FK ile gerçekleşecek olan karşılaşma için başkent ekibi bugün antrenmanlarını yaparak maç için hazırlıklarını tamamladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği, yarın gerçekleşecek Manisa FK maçı hazırlıklarını tamamladı!

Yarın gerçekleşecek olan maç için hazırlıklar tamam! Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saati için beklemeye başladı.

BAŞKENT EKİBİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYARAK MAÇ SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI!

Yarın yani 25 Şubat Pazar günü Gençlerbirliği, ligin 24. haftasında Manisa FK ile oynayacağı maç için bugün hazırlıklarını tamamladı. Edinilen bilgilere göre Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde Manisa FK Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılan haftanın son antrenmanı yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Hazırlıklar çerçevesinde ısınma koşusuyla başlayan antrenmana kırmızı-siyahlı oyuncular koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Ardından da 5’e 2 top kapma oyununa geçen başkent ekibi sprint çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Yarın için hazırlıkların tamamlayan Gençlerbirliği ekibi ile maçı heyecan ile bekleyen taraftarlar yarın maç saatini beklemeye başladı.

Konu ile ilgili takımdan gelen bilgiler çerçevesinde Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Manisa FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği’nde cezalı oyuncu bulunmazken tedavisi devam eden Abdullah Durak maç kadrosunda yer almayacağına yönelik açıklamalara da yer verilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi! Çalışma saatleri düşürülecek mi?

Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi! Çalışma saatleri düşürülecek mi?