Gençlerbirliği’nde yeni sezon hazırlıkları bugün yapılan ilk antrenman ile başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde yapıldı. Bu ilk antrenmanda Başkan Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri de takımı yalnız bırakmadılar.
Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan Gençlerbirliği’nde çalışmalar başladı. Yeni sezonun ilk antrenmanı bugün oldukça neşeli bir şekilde başladı. Başkan Osman Sungur’un da takip ettiği antrenmanda futbolcuların oldukça istekli oldukları görüldü.
GENÇLERBİRLİĞİ'NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI!
Yeni sezonun ilk antrenmanını, Başkan Osman Sungur, Başkanvekili Erhan Kızılmeşe ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Saha kenarında Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Sportif Direktör Ali Ekber Düzgün ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Başkan Osman Sungur, yeni sezon öncesi takıma başarılar diledi. Gerçekleştirilen antrenmana yeni transfer Gökhan Akkan da katıldı.
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun saha içerisinde yaptığı kısa değerlendirmenin ardından ısınma koşusu ile başlayan antrenman, isabetli pas çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren sezonun ilk antrenmanı dayanıklılık koşusu ile sona buldu.
Gençlerbirliği yeni sezon için çalışmalarını sürdürecek. Bu sırada transfer çalışmaları da devam ediyor. Transferler tamamlandıkça yeni oyuncular da Gençlerbirliği’nin antrenmanlarına dahil olacaklar.