ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan maç öncesi çocuklara karne hediyesi

Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan maç öncesi çocuklara karne hediyesi

Gençlerbirliği'nin Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, başkent ekibinin Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Sakaryaspor ile oynayacağı maç öncesi çocuklara karne hediyesi olarak 250 adet kitap verecek.
Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan maç öncesi çocuklara karne hediyesi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, 21 Aralık Pazar saat 19.00'da evinde Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Play - off hattını yakından ilgilendiren maç Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu mücadele öncesi Gençlerbirliği'nin Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan'dan sömestır tatiline girecek çocukların yüzünü güldürecek hediye haberi geldi.

BELTAN, SAKARYA MAÇI ÖNCESİ ÇOCUKLARA 250 OKUMA KİTABI HEDİYE EDECEK

Kırmızı - siyahlı kulübün stadyumdan sorumlu yönetim kurulu üyesi İsmet Beltan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Sakaryaspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi Eryaman Stadyumu'na anne ve babaları ile maç izlemeye gelen çocuklara karne hediyesi olarak 250 adet okuma kitabı hediye edeceğini açıkladı.

Beltan paylaşımında, pazar günü Eryaman Stadyumu'nda Sakaryaspor’u ağırlayacaklarını belirterek, "Tribünlerimiz neşesi, geleceğimizin umudu çocuklarımıza sömestır tatili hediyesi vermeden olmaz. Tatilde okumanız için 250 adet hediye okuma kitabınız hazır. Pazar günü Passolig gişelerine bırakılacak. Almak için karnenizi ve maç biletinizi göstermeniz yeterli" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Beltan, eğer 250’den daha fazla kitap talebi olursa, o çocuklara da kitapları kargoyla ulaştıracağını aktardı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Duhan Kalkan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Duhan Kalkan kimdir, nereli, kaç yaşında?