Gençlerbirliği’nin bir süredir devam ettiği Antalya kampı sürüyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip bu maçın ardından Ankara’ya dönecek. 14 Ocak Çarşamba günü oynanacak olan bu maçın hazırlıkları Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde sürüyor.
Gençlerbirliği’nin bugün yapılan antrenmanına hafif adale ağrıları olduğu belirtilen Göktan Gürpüz ile M’Baye Niang katılmadılar. Diğer futbolcular ise yoğun tempoda bir antrenman gerçekleştirdiler.
ANTALYASPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, Antalya'da kampta bulunan kırmızı-siyahlı futbolcular, 14 Ocak Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Antalyaspor maçının çalışmalarını Teknik Direktör Metin Diyadin yönetimindeki antrenmanla sürdürdü.

2 EKSİK VARDI
Hafif adale ağrıları bulunan Göktan Gürpüz ve M'Baye Niang'ın katılmadığı idmanda, oyuncuların dar alanda gruplar halinde çeşitli pas organizasyonları yaptıktan sonra, taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdikleri bildirildi.
Gençlerbirliği’nde Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Antalyaspor maçında alınacak olan iyi bir sonuç kupada ilerleme adına çok kritik olacak. Bu maçın kazanılması dahinde başkent ekibinin kupadaki iddiası daha da kuvvetlenecek.