ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı

Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde takım kaptanlarından Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı.
Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde yeni gelen transferlerin ardından ayrılık haberleri de gelmeye başladı. Gençlerbirliği'nin 35 yaşındaki sağ beki ve takım kaptanlarından Uğur Akdemir ile yollar ayrılıyor. Uğur Akdemir, 2022 - 23 sezonun devre arasında kırmızı - siyahlı kulübe transfer olmuş ve Gençlerbirliği forması giymeye başlamıştı. 

UĞUR'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Gençlerbirliği ile Uğur Akdemir arasında yaşanan ayrılıkla ilgili tecrübeli oyuncu açıklama yaptı. Uğur Akdemir, Gençlerbirliği'nden ayrılma kararı aldığının doğru olduğunu her iki taraf için de hayırlısı olması dilediğini ifade etti. 

UĞUR AKDEMİR'İN GENÇLERBİRLİĞİ KARNESİ

Uğur Akdemir, Gençlerbirliği ile bu sezon 14'ü Trendyol 1. Lig ve 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 15 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Uğur Akdemir'in attığı bu sezon attığı tek gol Trendyol 1. Lig'in 1. haftasında Gençlerbirliği'nin Ümraniyespor'u konuk ettiği ve Ankara ekibinin 2-1 kazandığı maçta geldi.

35 yaşındaki tecrübeli oyuncu Gençlerbirliği kariyerinde ise toplam 27 maça çıktı ve bu maçlarda toplamda 3 gol atmayı başardı ve geçen sezon takımın kümede kalmasında katkı veren oyuncuların başında geliyordu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kentsel dönüşümde yeni gelişme! Kira destekleri arttırıldı, il il açıklandı

Kentsel dönüşümde yeni gelişme! Kira destekleri arttırıldı, il il açıklandı