ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nde düşüş devam ediyor! Adım adım play-off'tan uzaklaşıyor

Gençlerbirliği'nde düşüş devam ediyor! Adım adım play-off'tan uzaklaşıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği son dönemde aldığı başarısız sonuçlarla play-off potasından uzaklaşmaya başladı.
Gençlerbirliği'nde düşüş devam ediyor! Adım adım play-off'tan uzaklaşıyor

Trendyol 1. Lig'de 22. hafta mücadeleleri geride kaldı. Ankara ekibi Gençlerbirliği deplasmanda lig lideri Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Eyüp Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği 18. dakikada Gianni Bruno'nun attığı golle 1-0 kaybetti. 

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN ÜST ÜSTE KÖTÜ SONUÇLAR

Ankara ekibi son üç maçta 2. mağlubiyetini aldı. Kırmızı-siyahlılar son olarak Trenyol Süper Lig'in 19. haftasında evinde Sakaryaspor'u konuk etti ve rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti. Gençlerbirliği, Sakaryaspor galibiyetinin ardından Bodrumspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi ve 90+7. dakikada yediği gol ile rakibine 1-0 mağlup oldu. Ardından başkent ekibi Ankara'da Ahlatçı Çorum FK ile karşı karşıya geldi. Çorum ekibinin yaklaşık 40 dakika oynadığı maçta gol bulamayan Ankaragücü maçtan 0-0'lık eşitlik ile ayrıldı ve 2 puan bıraktı.

KIRMIZI-SİYAHLILAR HAFTA HAFTA PLAY-OFF'TAN UZAKLAŞTI

Başkentin kırmızı siyahlı ekibi Gençlerbirliği'nin play-off potası ile arasındaki sıralama açısından hafta hafta açıldı. Puan anlamında büyük bir farkın olmadığı play-off mücadelesinde Gençlerbirliği 1. Lig'de 22. haftayı 32 puan ile 6. sıradaki Ahlatçı Çorum FK'nin 3 puan gerisinde 9. sırada tamamladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Saray mahallesini ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Saray mahallesini ziyaret etti