Trendyol Süper Lig’in 21. haftası Fenerbahçe – Gençlerbirliği karşılaşması ile tamamlanacak. 9 Şubat Pazartesi akşamı oynanacak olan bu karşılaşma için başkent ekibi hazırlıklarını sürdürüyor. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde sürdürülen çalışmalar Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştiriliyor.
Bugün günü tek antrenman ile tamamlayan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Metin Diyadin takımını zorlu maça hazırlıyor. İstanbul deplasmanından puan ve puanlar ile dönmek için planlarını hazırlayan tecrübeli teknik adam bir yanda da takımını zorlu mücadeleye motive ediyor.

ZORLU MAÇIN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında 9 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kulübün açıklamasına göre Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Çeşitli pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.
SON ANTRENMAN YARIN!
Gençlerbirliği’nde Fenerbahçe maçının hazırlıkları yarın yapılacak olan son antrenman ile sona erecek. Sonrasında İstanbul’a hareket edecek olan kırmızı siyahlı ekip maç saatini beklemeye başlayacak.