Gençlerbirliği'nde gözler yapılacak transferlere çevrildi

Geçtiğimiz günlerde bir başkanlık seçimi süreci yaşayan Gençlerbirliği artık tüm dikkatini Süper Lig'e çevirdi. 2 aydan daha kısa bir süre sonra başlayacak lig öncesi kırmızı siyahlı takımın takıma nasıl takviyeler yapacağı merak ediliyor.

Gençlerbirliği'nde gözler yapılacak transferlere çevrildi

1. Ligdeki uzun soluklu macerasını geçtiğimiz sezon itibariyle noktalayan Gençlerbirliği, Hüseyin Eroğlu yönetiminde ülkenin en üst düzey lig aşamasında yeniden yer almak için gün sayıyor.

Süper Lig'in demirbaşlarından olan Gençlerbirliği, 4 sezonluk aranın ardından yeniden mücadele edeceği bu ligde kalıcı olmayı amaçlıyor. Bir asansör takım imajı vermek istemeyen ve taraftarının desteğini arkasına alarak lige tutunmayı arzulayan Gençlerbirliği sezonun tamamlanmasının ardından başkanlık seçimi süreci yaşadı.

KADROYA YENİ İSİMLERİN EKLENMESİ BEKLENİYOR

Mevcut Başkan Osman Sungur'un yeniden göreve seçildiği Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından taraftarlar Süper Lig için hangi isimlerin kadroya ekleneceğini beklemeye başladı.

Sezona Recep Karatepe ile başlayan ve ilk yarı istediği tabloyu ortaya koyamayan Gençlerbirliği, 2. yarı adeta küllerinden doğmuştu. Kalan haftalara damga vuran takım 2. sırada yer alarak Süper Lig'e çıkan 3 takımdan birisi olmayı başarmıştı.

Ankara ekibinin yaklaşan sezon öncesinde başkanlık seçimini de aşmasının verdiği rahatlıkla transferlere hız vermesi bekleniyor. Kırmızı siyahlı takımın taraftarları da gelecek açıklamaları da yakından takip ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız
SONRAKİ HABER