ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nde kritik saatler

Gençlerbirliği'nde kritik saatler

Gençlerbirliği'nde dün 4'te 3'lük çoğunluk sağlanamadığı için yeni çıkan spor yasasına göre Gençlerbirliği A.Ş.’nin kurulması gündemi ile yapılacak genel kurul toplantısı toplanamamıştı. Bu durumun ardından Haber Ankara'ya konuşan Niyazi Akdaş, kulübe maddi destek de bulunan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz'ün çekildiğini kendisinin de başkanlığı bırakıp bırakmama konusunda salı günü karar vereceğini açıkladı.
Gençlerbirliği'nde kritik saatler

Gençlerbirliği'nde kritik saatler yaşanıyor. Kırmızı- siyahlı kulüp 7 Ocak Pazar (dün) ikinci kez yeni çıkan spor yasasına göre Gençlerbirliği A.Ş.’nin kurulması gündemi ile yapılacak genel kurul toplantısı 4'te 3'lük çoğunluk sağlanamadığı için ikinci kez toplanamamıştı. 

Gençlerbirliği tarihinin en kalabalık kongrelerinden biri yaşanırken 4'te 3'lük çoğunluk sağlanamadı. 700 civarı delegenin bulunduğu salonda 850 delegenin katılımı gerekiyordu. 

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, toplanamayan genel kurul toplantısının ardından Haber Ankara’ya önemli açıklamalarda bulundu.

ALAGÖZ MADDİ DESTEĞİNİ ÇEKTİ

Başkan Niyazi Akdaş, genel kurulun toplanmamasının ardından kulübe maddi destekte bulunan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, çekildiği açıkladı. 

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Akdaş, Alagöz’ün maddi desteğini çekmesi ile ilgili, futbol kulüplerinin yatırım yapacak kişileri bulamadığını fakat kendilerinin bulmalarına karşın değerlendiremediklerini söyledi.

Başkan Niyazi Akdaş, yönetim kurulunun bir toplantı yaptığı açıkladı. Akdaş, yönetim ile 9 Ocak Salı (Yarın) tekrar bir toplantı daha yapacaklarını ve göreve devam edip etmeyeceğine karar vereceğini ifade etti.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN AY SONUNA KADAR 100 MİLYON LİRAYA İHTİYACI VAR

Başkan Niyazi Akdaş, Gençlerbirliği’nin kısa vadede transfer ve diğer giderler için 50 milyon lira ay sonuna kadar ise 100 milyon para gerektiğini fakat bu parayı nereden bulacaklarını bilmediklerini sözlerine ekledi.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'den yaşlı haneleri ve ibadethanelere ücretsiz temizlik hizmeti!

ABB'den yaşlı haneleri ve ibadethanelere ücretsiz temizlik hizmeti!